Uw doelgroep bereiken in tijden van crisis?

Uw doelgroep bereiken in tijden van crisis?

Corporate Services

Organiseer uw eigen live-streamingevenement, webcast of webinar

Vooral in tijden die voor iedereen nieuw en onzeker zijn wilt u als organisatie zichtbaar, sterk en verbindend communiceren naar uw doelgroep. Transparante commu nicatie over wat u doet, weet en verwacht, maar ook wat u nog niet weet, zorgt voor verbinding, saamhorigheid en een gezamenlijke strijd in tijden van onzekerheid.


Bijzondere tijden vragen om een betrouwbare en flexi-bele partner op het gebied van het creëren, verwerken en distribueren van video content. NEP is wereldleider op het gebied van de technische realisatie (end-to-end) van sport, entertainment en corporate event producties. Wij hebben al onze beschikbare resources ingezet om zo bedrijven in alle sectoren (profit en non-profit), universiteiten, scholen en andere organisaties nog beter te begeleiden om in contact te blijven en de interactie met hun doelgroep te versterken.


Van live registraties en virtuele studio’s tot technische producties en live uitzendingen


Wij verzorgen al bijna 20 jaar dagelijks vele webinars, trainingen, lezingen en interactieve sessies voor groepen van 25 tot 100.000 personen verspreid over de hele wereld. Deze virtuele events, van groot tot klein, kunnen plaats- vinden op elke willekeurige locatie, in één van onze 26 studio’s of in een virtuele studio volledig in uw huisstijl en worden via een beveiligde sessie over het internet ontsloten naar uw doelgroep.

Organiseer uw eigen live-streaming evenement, webcast of webinar


Voor klanten als Universiteit van Nederland, Nike, Shell, ING, Basic Fit en PWC vertalen wij hun uitdagingen naar efficiënte end-to-end video-workflows en krachtige oplossingen die organisatiebreed en ook bij externen worden ingezet. Met deze oplossing worden bedrijven volledig ontzorgd.


• Van intieme tafelgesprekken tot zorgvuldige en gerichte crisiscommunicatie
• Productpresentaties tot volledige content strategie (strategy as a service)
• Boardroom vergaderingen tot town hall meetings
• Grootschalig bedrijfsevenementen tot online webcasts in een eigen studio, bij een van de (studio)locaties van NEP of partnerlocaties
• Online trainingen tot volledige interactieve virtuele collegezalen

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen neem contact op via be.sales@nepgroup.com

related work