Diensten

Augmented Reality

NEP is een toonaangevende aanbieder van Augmented Reality-oplossingen (AR) die in staat zijn om de wereld in uw studio visueel te veranderen. Door de werkelijkheid met virtuele elementen te combineren, kunnen onze AR-oplossingen een besloten ruimte oneindig groot maken of een groen scherm vervangen door een decor dat perfect bij de inhoud van uw programma past. De enige beperking is uw fantasie!

lees meer

Een Hoger Niveau Van Augmented Reality

Wij hebben een AR-oplossing ontwikkeld die vier belangrijke elementen in één workflow combineert, waardoor betere resultaten worden bereikt.

Trackingmethoden En Schaalbaarheid

Om Augmented Reality naar een hoger niveau te tillen, gebruiken wij het nieuwe StarTracker optisch systeem van mo-sys. Door deze trackingtechnologie op broadcastcamera's toe te passen, kunnen we in een omgeving werken met verschillende encoded camera's, waaronder handcamera's, camerakranen, studiocamera's en zelfs steadycams.

Geavanceerde Live Rendering

Voor virtuele graphics die realistisch zijn voor het menselijk oog, zijn live rendering-mogelijkheden, realistische live schaduwen en realistische live reflecties vereist. Al deze dingen ontbraken in de broadcast render engines die op de markt waren. Daarom hebben de meest geavanceerde gamingtechnologie zodanig gewijzigd dat deze in onze broadcastomgeving past. Wij gebruiken Reality Virtual Studio van Zero Density als brug tussen de hardware en ons platform Cube.

Next-generation Chromakeying

High-end chromakeying is cruciaal in een virtuele decoromgeving. Daarom hebben we de nieuwste generatie vision-based chromakeying in onze oplossing geïntegreerd. Zelfs de meest uitdagende verzoeken en omstandigheden vormen geen probleem.

Total workflowintergratie

Een virtuele meercamera omgeving is ingewikkeld. Hoe om te gaan met vertragingen? Wat te doen met clean en dirty feeds? Welke back-upscenario's zijn er voor de live feed?

We hebben een naadloze integratie met de hele productieketen gerealiseerd, zodat onze (en uw) virtuele wereld ‘werkelijkheid’ is tijdens de hele productie.

Ons Werk