Diensten

Regiewagens

Wij staan klaar om te vertrekken, of we nu in uw achtertuin of aan de andere kant van de wereld moeten zijn. We hebben 5 units in België en meer dan 195 HD-regiewagens wereldwijd, een complete reeks ondersteunings- en specialty-units plus een eigen integratieteam dat gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen. Daarmee kunnen we elk evenement van groot tot klein verslaan.

lees meerregiewagens vinden

Engeneering En Technisch Beheer

Met NEP krijgen klanten toegang tot ongeëvenaard, innovatief en toegewijd talent, waar ook ter wereld. Wij bieden complete ondersteuning via ons ervaren team van deskundige engineers en technici. Daaronder bevinden zich broadcastengineers, communicatiespecialisten, glasvezelspecialisten en -fabricators, werktuigbouwkundigen, systeemontwerpers en integratiespecialisten.

Operationeel en Logistiek Beheer

Wij staan klaar om alle aspecten van uw productie op elke locatie ter wereld te ondersteunen. Onze toegewijde teams zijn gericht op alle logistieke aspecten, van het vervoer van apparatuur en wagenparken tot reisaccommodaties en projectdiensten.

Personeelsondersteuning

De toegewijde teams van NEP zijn experts in het werven en aansturen van de beste mensen voor elke productie, van propsmasters en runners tot uitzonderlijke geluidsmixers en engineers.

Wij staan klaar om uw productie te ondersteunen. Vind een geschikte regiewagen.

Ons Werk