Diensten

Postproductie

De afdeling postproductie van NEP Belgium wordt gevormd door een team van video-editors en grafisch ontwerpers, die nauw samenwerken om een eindproduct van de hoogste kwaliteit te leveren. Naast normale av-editing bieden we de mogelijkheid van grafisch ontwerp, encodering, transcodering, dvd- of blu-ray-authoring en duplicatie.

Wij hebben drie geavanceerde Avid Symphony-editingstudio's inclusief spraakcabines voor u beschikbaar. Elke studio beschikt over de nieuwste Adobe After Effects- en Photoshop-software.

Naar aanleiding van de nieuwste ontwikkelingen inzake het gebruik van internet specialiseert NEP Belgium zich in de levering van faciliteringsdiensten voor internet- of intranetapplicaties. Al onze eindproducten kunnen naar alle gangbare platforms (iOS, Android, PC enz.) geconverteerd worden.

lees meer

Spraakcabine

Onze professionele spraakcabines zijn een perfecte oplossing voor elk soort spraakopname, van voice-over tot geluidseffecten.

Editing

Onze drie full-option Avid-editingstudio's zijn uitgerust met de nieuwste versie van Avid Symphony en bijbehorende referentiemonitors voor beeld en geluid.

Wij kunnen alle gangbare formaten vastleggen en verwerken en alle digitale formaten leveren.

Onze extra faciliteiten, zoals wifi, catering en vertoningen, zijn op elk moment beschikbaar.

After Effects

De uitgebreide kennis die onze grafisch ontwerpers van Adobe After Effects hebben, geeft meerwaarde aan onze producties.

Hebt u plannen voor een grootschalig broadcastevenement? Wend u dan tot NEP voor aantoonbare, betrouwbare productieondersteuning.

Met een complete reeks oplossing voor beeld, geluid, visuele effecten en graphics is uw prostproductie bij ons in goede handen.

Ons Werk