Diensten

Media Asset Management

Wij begrijpen waar u mee te maken hebt: een eeuwige, nooit eenvoudige stroom van binnenkomende bestanden met verschillende groottes, verschillende formaten, verschillende publicatierechten, bestemmingen en metadata. Moet het zo ingewikkeld zijn? Welnee. Maak kennis met NEP's Mediabank.

lees meer

ADEX, uw nieuwe digitale advertentiekoerier

Maak kennis met de Adex-app van Mediabank, uw nieuwe digitale koerier voor advertenties en mastercontent. We hebben Adex ontwikkeld om de verzending en het versiebeheer van uw leveranties probleemloos te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere taken, zoals het creëren van uitstekende content voor uw klanten. Ons Mediabank-team begrijpt dat u geen plezier beleeft aan de nooit eindigende stroom van webformulieren. Daarom hebben we het een stuk gemakkelijker gemaakt. U hoeft alleen de content te creëren. Adex zorgt vervolgens voor de verzending.

probeer het nu

Review & Approval: Moeiteloos samenwerken

Met de Review & Approval-app van Mediabank kunt u materiaal in een productie- of complianceproces goedkeuren of weigeren en opmerkingen toevoegen. Het is een uitgebreide samenwerkingstool, die u de mogelijkheid biedt om opmerkingen rechtstreeks in de tijdlijn te noteren. Zo beslist u of uw content aanvaardbaar is of aangepast moet worden voordat deze wordt uitgezonden. U kunt uw opmerkingen in een geautomatiseerd e-mailbericht doorgeven aan uw productieteam, klant of andere medewerkers. Zodra het materiaal is goedgekeurd, wordt het ‘automagisch’ in het juiste formaat en de juiste resolutie naar uw mediakanaal overgebracht. Tada!

probeer het nu

Library: deel eenvoudig al uw assets

Gebruik de Library-app om al uw opgeslagen media en assets te doorzoeken, filteren en openen. In Library kunt u de content op elk apparaat afspelen, bekijken en publiceren. U kunt een voorbeeld van clips in Library bekijken met de geïntegreerde mediaspeler en gedetailleerde informatie over uw content krijgen. De app biedt u bovendien de mogelijkheid om – als en wanneer u dat wilt – tags en opmerkingen toe te voegen aan alle opgeslagen media.

probeer het nu

Make life and media asset management easier with Mediabank, our user-friendly online collaboration, production and publishing tool.

Ons Werk