Diensten

Systeemintegratie

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ondersteunen van alle soorten producties wereldwijd en begrijpen daarom met welke verschillende uitdagingen contentproducers geconfronteerd worden en aan welke uiteenlopende eisen ze moeten voldoen. Wij gebruiken dit inzicht en deze ervaring voor de systeemintegratie van de broadcastfaciliteiten die we voor onze klanten ontwikkelen. Onze ontwerp- en integratiemogelijkheden voor permanente of langdurige faciliteiten zijn:

  • Regiewagens
  • Flightcase-regies
  • Studio's
  • Control Rooms
  • Master Control
  • Broadcast Centers
  • Editing- en postproductiefaciliteiten
  • Playout- en mediacenters
lees meer

Wij Staan u tijdens het hele proces terzijde

Wij zijn er trots op dat we een echte partner voor al onze klanten zijn. We helpen u om het ontwerp, de omvang en de bouw van uw facilitaire infrastructuur te beheren en kunnen u tot ver in de toekomst van dienst zijn met technische ondersteuning en onderhoud.

Technologiekeuze

Als grootste klant van bijna elke broadcastfabrikant ter wereld hebben wij niet alleen ervaring met vrijwel alles wat tegenwoordig te koop is, maar zitten we ook aan tafel wanneer ze de producten van de toekomst ontwerpen. Onze technologieleiders gebruiken deze kennis om onze klanten door het voortdurend veranderende technologielandschap te loodsen. Dat doen ze door de technologie te kiezen die bij hun productie en hun budget past.

Systeemontwerp

Wij hebben bekwame en ervaren systeemontwerpers in dienst die de ins en outs begrijpen en weten hoe ze alles moeten samenvoegen. Ze werken samen met onze engineers in het veld en onze technologiestrategen om de beste workflows te ontwikkelen. Daarbij gebruiken ze de juiste technologie om tot eersteklas systemen te komen.

Maatwerk in bouw en instalatie

Onze engineers werken nauw samen met ons team van technici en vakmensen, zodat alle elementen, van de routing en glasvezelsystemen tot de uitstraling van de racks en consoles, optimaal zijn. Ons team is er trots op dat het uitzonderlijke eindproducten realiseert.

Technische ondersteuning en onderhoud

Wereldwijd hebben we meer dan 1650 engineers en technici in dienst. Er is dus altijd iemand paraat om ondersteuning te bieden voor u en uw faciliteit, waar, wanneer en hoe u ons ook nodig hebt.

Gericht op de toekomst

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de branche: lang genoeg om ingrijpende technologische veranderingen te hebben meegemaakt. Hierdoor kunnen we ons zo goed mogelijk op verandering voorbereiden en aanpassen, weten we wanneer technologie toepasbaar is en meerwaarde in het broadcasttraject oplevert en kunnen we onze kennis benutten om de technologie van morgen nu al beschikbaar te stellen aan onze klanten. Wij kunnen u helpen om een faciliteit te bouwen die aanpasbaar is aan de veranderingen die de toekomst zal brengen.

Wij kunnen u ondersteunen, van planning tot bouw tot onderhoud op lange termijn.

Ons Werk