Over ons

Als wereldwijde partner voor uitbestede producties ondersteunt NEP al meer dan 30 jaar de beste contentproducers van live sport-, entertainment-, muziek- en bedrijfsevenementen. Tot onze technische diensten behoren remote productie, studioproductie, gecentraliseerde productie, audiovisuele oplossingen, host broadcasting-ondersteuning, premium playout, postproductie en innovatieve Media Asset Management-oplossingen. De ruim 4000 medewerkers van NEP worden gedreven door een passie voor onovertroffen service en gerichtheid op technische innovatie. Samen hebben we producties in 88 landen in alle delen van de wereld ondersteund.

We dwingen respect af in onze sector door de normen voor technisch beheer, productieondersteuning en engineering te verleggen. Wanneer goed werk geleverd moet worden, wenden contentproducers zich tot NEP.

  ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ERVARING

  Ons wereldwijde netwerk, dat binnen de hele sector wordt erkend, omvat hoogopgeleide, ervaren engineers en technici.

  • NEP heeft meer dan 2000 hoogopgeleide en ervaren technische engineers in dienst, die via ons wereldwijde netwerk voor verschillende klanten en projecten werken. Velen van hen genieten sectorbrede erkenning wegens hun bijdragen en expertise.
  • NEP is altijd op zoek naar innovatieve ideeën en heeft daarom het Office of the CTO gevormd. Dat is gericht op trends in de sector, nieuwe technologie en kansen voor leveranciers om creatieve, effectieve oplossingen voor onze klanten te bedenken.
  • NEP zet zich in om trainings- en loopbaanontwikkelingskansen te bieden en voorop te lopen op het gebied van technisch onderwijs voor de volgende generatie engineers.

  KLANTGERICHTE INNOVATIE

  Wij nemen de maatregelen die nodig zijn om onze klanten te ondersteunen en – samen met onze klanten – ‘een stap verder te gaan’. Dat is een deel van onze identiteit en onze manier van werken.

  • Sinds onze oprichting hebben we altijd met klanten samengewerkt om technologische vooruitgang te realiseren en de resultaten spreken boekdelen.
  • NEP zit aan tafel bij grote leveranciers. Wij luisteren naar wat onze klanten nodig hebben en gebruiken de informatie uit die gesprekken om nieuwe technologische oplossingen te ontwikkelen.

  SCHAALBARE OPLOSSINGEN OP MAAT

  Wij bieden oplossingen om met één of meerdere diensten aan de eisen van kleine of grote evenementen te voldoen. We werken samen met onze klanten om hun unieke behoeften vast te stellen.

  • De oplossingen van NEP zijn in elke combinatie van diensten aanpasbaar aan de grootte van elk evenement.
  • Voor elke klant wordt een oplossing bedacht die tegemoetkomt aan de unieke behoeften van die klant en/of dat evenement. En onze toonaangevende talenten werken in elke fase – ontwerp, integratie, uitvoering en ondersteuning – samen met elke individuele klant.
  • Wij beschikken over de grootste voorraad apparatuur en middelen, die we overal kunnen inzetten waar dat nodig is.

  INTERNATIONALE OMVANG, LOKALE SERVICE

  Waar onze klanten ook heen moeten voor een evenement, wij kunnen wereldwijd een constante levering en voortreffelijke lokale service bieden.

  AANTOONBARE ERVARING

  Wij zijn al meer dan 30 jaar de betrouwbare partner van de meest bekeken, cruciale evenementen ter wereld.

  We nemen zowel grote internationale uitzendingen als kleine regionale producties voor onze rekening en daar zijn we trots op. We hebben ervaring met het ondersteunen van alle mogelijke programma's in meer dan 85 landen in alle delen van de wereld.

  Over ons

  Ons Werk