Diensten

Bedrijfsevenementen

De corporate divisie van NEP Belgium richt zich hoofdzakelijk op dienstverlenende faciliteiten en productieondersteuning voor ondernemingen, instellingen en overheidsinstanties.

Met een nuchtere aanpak proberen we een allesomvattende oplossing van begin tot eind te leveren, die op de individuele wensen van elke klant is afgestemd. Het realiseren van bedrijfsfilms, instructievideo's, commercials, productplaatsing enzovoort maakt deel uit van ons dagelijks werk.

Onze uitgebreide portfolio getuigt van de langdurige relaties die we met klanten onderhouden.

Hieronder vindt u een selectie van producties van NEP Belgium.

lees meer

Bedrijfsfilms

De ervaring die we met televisieproducties hebben opgedaan, is een sterke troef bij het maken van uw bedrijfsfilm. Ons uitgangspunt zijn de specifieke behoeften van elke klant, gevolgd door een aangepast en correct voorstel. Wij kunnen u een volledig geïntegreerde oplossing bieden of samenwerken met een extern communicatie-, reclame- of evenementenbureau van uw keuze.

Ons doel is om met een passend voorstel exact aan de wensen van de klant te voldoen zonder de prijs-kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen. Gezien het belang van de boodschap die onze klanten willen overbrengen, voelen we ons verplicht om met een creatief voorstel te komen. Wij kunnen een beroep doen op talentvolle regisseurs en scenarioschrijvers, die voortdurend rekening houden met hetgeen de klant wil communiceren.

Faciliteiten Voor Evenementen

Wij beschikken over de nodige expertise om uw bedrijfsevenement vast te leggen. Of het nu gaat om een meercamera opname voor weergave op een breedbeeldscherm of een videojournaal, wij komen met een voorstel dat aan uw wensen voldoet, op basis van een nauwkeurige analyse van uw eisen.

Van een nieuwe bedijfsvideo tot een videodisplay voor uw volgende evenement, u kunt het allemaal aan ons toevertrouwen.

Ons Werk