Diensten

Cameraploegen

NEP Belgium levert cameraploegen voor verslaggeving en reportages in binnen- en buitenland. Verder behoren ook sportprogramma's, documentaires en realityshows tot onze ‘core business’.

Ons planningsteam is 24 uur per dag telefonisch en/of per e-mail bereikbaar. NEP Belgium heeft de unieke mogelijkheid om meer dan 20 volledig uitgeruste cameraploegen tegelijkertijd in te zetten. Daardoor kunnen we altijd en overal maatwerkoplossingen bieden voor onze klanten.

lees meer

EFP

In samenspraak met de klant stelt NEP Belgium een aangepast team samen dat geschikt is voor de taak (het blijft tenslotte mensenwerk). Ons doel is om de juiste man of vrouw voor de juiste functie te selecteren. Wij houden rekening met alle eisen ten aanzien van apparatuur, ervaring en specifieke voorkeuren.

Zo nodig kan NEP Belgium een beroep doen op diverse specialisten en freelancers om het team aan te vullen.

Wij kunnen u alle gangbare opnamestandaarden bieden, inclusief getraind personeel.

ENG

NEP Belgium kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. De Golfoorlog in Irak, de tsunami in Indonesië en Thailand, de presidentsverkiezingen in de VS en Frankrijk, lokale overstromingen, ministeriële persconferenties en een politiedoorzoeking van een gebouw in Charleroi zijn enkele voorbeelden van nieuwsfeiten die onze cameraploegen in beeld hebben gebracht.

Dankzij hun gezamenlijke ervaring leveren onze camera- en geluidsploegen niet alleen het juiste beeld en geluid, maar kunnen ze ook waarde toevoegen aan het werk van de verslaggever.

Mobiele Editing

Ons team omvat bekwame cameramensen en/of geluidstechnici die het beeldmateriaal ter plekke kunnen editen. Daardoor zijn wij in staat om verslagen snel te voltooien en naar de redactiekamer door te sturen.

Onze meerkoppige teams beschikken over krachtige laptops met Avid Media Composer-software en de vereiste streamingapparatuur (3G, 4G, IP, satelliet enz. op verzoek).

Ons ervaren team werkt met u samen, zodat u over alle middelen beschikt om de volgende gebeurtenis zo goed mogelijk te verslaan.

Offshore

Een aparte divisie van NEP Belgium kan BOSIET- en GWO-gecertificeerde cameramensen, fotografen, geluidstechnici, dronepiloten en regisseurs leveren die gespecialiseerd zijn in industriële en offshoreprojecten.

Dankzij hun gezamenlijke ervaring leveren onze camera- en geluidsploegen niet alleen het juiste beeld en geluid, maar kunnen ze ook waarde toevoegen aan het werk van de verslaggever.

Wij garanderen een professionele aanpak, technische vaardigheden en uitgebreide talenkennis bij al onze medewerkers.

Ons Werk