Diensten

Studioproductie

Wij bieden 3 studio's in België en hebben toegang tot 50 studio's over de hele wereld. Onze flexibele studio-oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologie en worden ondersteund door het beste technisch personeel in de branche. Daarmee komen ze tegemoet aan de behoeften van elke productie, ongeacht grootte, schaal of genre.

lees meerStudio's vinden

Aangepaste control rooms wereldwijd

Naast onze permanente studiofaciliteiten kunnen wij een oplossing voorzien voor elke studioproductie, waar ook ter wereld. Onze deskundige engineers ontwerpen, bouwen en onderhouden onze aangepaste control rooms op basis van de unieke behoeften van elk programma dat we ondersteunen. Onze control rooms hebben een ‘semipermanente’ vormgeving en constructie, met stevige, aangepaste consoles en modulaire, op maat gemaakte rack units in een ruime, comfortabele omgeving, die huiselijk aanvoelt voor de mensen die meewerken aan de productie van een dagelijkse show.

Met meer dan 50 studio's en de mogelijkheid om waar dan ook aangepaste control rooms te bouwen, hebben wij de perfecte ruimte voor uw volgende productie.

Van aangepaste control rooms tot volledig ingerichte studio's, NEP heeft de oplossing.

Ons Werk