Diensten

Flightcase-Regies

Wij kunnen meer dan 80 flightcase-regiesystemen van 4 verschillende continenten betrekken en zodanig configureren dat ze precies aan uw productiebehoeften voldoen, waar u ze ook nodig hebt. Geen enkele andere leverancier biedt zo veel mogelijkheden en flexibiliteit op het gebied van flightcase-regie als NEP. Als 's werelds grootste aanbieder van flightcase-regies hebben wij alles in huis.

lees meer

Krachtige Flexibiliteit

Onze pakketten maken gebruik van de allernieuwste technologieën, waaronder de nieuwste systemen op basis van 3G HD, UHD, 4K en IP. Ons team van ervaren engineers zorgt bovendien dat de oplossing die we ontwerpen, precies aansluit bij uw behoeften. Wij kunnen een complete OB-productie-unit, een International Broadcast Center (IBC) of een Master Control Room (MCR) op elke locatie ter wereld bouwen. Daarvoor maken we gebruik van onze geavanceerde broadcastapparatuur van wereldklasse. Dankzij onze uiterst efficiënte workflows en wereldwijde inventaris kunnen we de perfecte oplossing bieden. Daarbij maakt het niet uit hoe complex uw eisen zijn of hoe kort de voorbereidingstijd is.

Ongeëvenaarde Ervaring

Onze flightcase-regieoplossingen worden volgens dezelfde strenge normen en zorgvuldigheid ontwikkeld als onze regiewagens en televisiestudio's. Dankzij de ervaring van ons team kunnen we evenementen over de hele wereld ondersteunen. Van oplossingen voor host broadcasters tijdens belangrijke evenementen tot een kleine productie in een uithoek van de wereld, wij ondersteunen het allemaal.

Projecten op meerdere locaties

Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor projecten op meerdere locaties. Onze grote voorraad stelt ons in staat om identieke flightcase-regies op meerdere locatie te leveren, zodat uw productieteam direct vertrouwd is met de configuratie en procedure terwijl het van de ene naar de andere locatie reist. Hierdoor is een probleemloze, geoptimaliseerde en betrouwbare productieomgeving mogelijk, zodat uw evenement zo goed mogelijk verloopt.

projectmanagement

Wanneer het om flightcase-regies gaat, hebt u meer dan nodig dan alleen de apparatuur die op uw locatie wordt geleverd. NEP werkt met u samen om uw behoeften te begrijpen en de juiste oplossing voor uw eisen te bedenken. Van concepttekening en systeeminrichting tot cameraopstelling en production room-indeling werken wij met u samen om de beste resultaten te bereiken. Ter plaatse zijn senior DOP's en engineers van ons beschikbaar om van uw productie een succes te maken. Wij bieden ondersteuning voor projectintegratie, systeemplanning, installatie en bedrading, belichtingsontwerp en technisch onderhoud. NEP heeft de middelen en oplossingen die u nodig hebt voor een succesvolle productie.

Van kleine, flexibele producties tot uitzendingen vanaf meerdere locaties, NEP heeft een flightcase-regie die aan uw behoeften tegemoetkomt.

Ons Werk